T-BED

TBed – SISTEM DE RECUPERARE POSTURALĂ

Canapeaua clasică de tratament a fost transformată dintr-un simplu accesoriu „pasiv“ într-un sistem sistem inteligent „activ“. Sistemul este prevazut cu o rețea de senzori, care înregistrează fiecare interacțiune terapeut-pacient și o afișează în timp real pe PC-ul cu touchscreen.

Tbed este echipat cu o rețea densă de senzori capabili să se înregistreze în timp real tensiunile lanțurilor posterioare, precum și simetriile posturale ale pacientului examinat. Evaluările sunt simple , rapide și intuitive. Obiectivul final este ajutarea operatorului să înțeleagă mai bine evaluarea pacientului, demonstrând eficacitatea tratamentului efectuat.

Structura geometrică variabilă a sistemului Tbed permite operatorului să „închidă“ lanțul muscular al spatelui într-un mod gradual și sensibil. Consistă în resetarea sistemului postural cu o nouă metodologie: întindere proprioceptivă activă.

Punctele forte ale sistemului Tbed sunt cei 12 senzori de sarcină, de înaltă tehnologie, precise și independente, care permit evidențierea curburilor la nivel dorsal, lombar și la nivelul șoldului.

Tratament:

Adevărata revoluție în sistemul Tbed este tratamentul cu feedback. În cazul în care terapeutul exercită o presiune dată pe pacient, aceasta este citită în mod automat de către senzorii inserați în cele 4 secțiuni Tbed și afișată pe calculator în timp real.

Datorită software-ul Tbed operatorul poate modula precis intensitatea manevrelor, durata și frecvența de lucru. Există multe alte funcții, cum ar fi software-ul Tbed de introducere a pragurilor maxime de încărcare sau punctele de durere raportate de pacient.

Înapoi